Llançament de la Crida FSCat2014 a l’acte del Premi Utopies-Paco Fernández Buey

Demà dimecres 11 de desembre farem públicament el llançament de la Crida a la participació al “Fòrum Social Català 2014” (FSCat) a les 19h a l’Auditori Ramon Turró de la UPF-Ciutadella. Aprofitant l’acte del Premi Utopies-Paco Fernández Buey.

Aquest reconeixement, que es dóna per primera vegada a l’any 2013, es concedeix a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), per la seva tasca ética, política i social. Amb aquest motiu celebrarem un col·loqui amb membres de la PAH sota el títol: “La política com a ètica d’allò col·lectiu” en el marc de les Jornades “Incidència: Els moviments socials i els seus impactes”

Dimecres 11 de desembre a les 19h, a l’Auditori Ramon Turró de la UPF-Ciutadella.

Us hi esperem!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*