Reunió-assemblea proper dimecres 5 de febrer a les 19h. Us necessitem a tots/es!

Benvolgudes amigues i amics,

Recordar-vos que el proper dimecres 5 de febrer, a les 19h, farem l’Assemblea General del Fòrum Social Català (FSCat) (FCONG c/ de les Tàpies, núm 1, Barcelona)

Com ja sabeu, l’FSCat 2014 es farà els propers 11, 12 i 13 d’abril a Barcelona i hem funcionat aquestes últimes setmanes amb una Comissió de Treball Ampliada (CTA) (13 persones) per fer feina de preparació.

A hores d’ara, s’han elaborat i enviat dues CRIDES, una a adhesions i una altra a propostes de tallers, aquesta última enviada recentment a les entitats, moviments, grups,… perquè comencin a apuntar tallers. S’ha fet la reserva de l’Edifici històric de la Universitat de Barcelona i de la Facultat de Filologia per fer els tallers. També s’ha treballat sobre el format i continguts de l’FSCat 2014. S’ha constituït tanmateix la “Comissió de Comunicació” que ja està treballant amb força.

Des de la CTA pensem que és el moment de convocar una Assemblea General per explicar-vos el punt de la situació i sobretot fer-vos a totes i tots partícips dels darrers preparatius del Fòrum: podem engegar, abans, durant i després de l’FSCat, un procés d’intercanvi i de sinergies entres les diferents lluites, campanyes, iniciatives, projectes, moviments, etc… que estan fent feina transformadora a Catalunya i crear la “bona COMPLEMENTARIETAT” que l’espai FSCat vol facilitar?

Esperem que vindreu moltes i molts per demostrar que sí, és possible!

L’FSCat ja està a la cantonada!  L’FSCat ja està en marxa!

Fins dimecres!

Una abraçada

Comissió de Treball

PD: Recordeu que podeu seguir tot el procés del Fòrum a l’apartat de la web: http://fscat.blog.pangea.org/fscat2014/proces-fscat2014/

__________________________________

PROPOSTA D’ORDRE DEL DIA

L’FSCat a hores d’ara! (30 mín.)
Aprovació de la proposta de format i continguts; formació de la Comissió d’elaboració del programa (després de recepció de les propostes de tallers) (35 mín.)
Altres Comissions (ex: “Animació”, “Metodologia”) (35 mín.)
Debat i propostes sobre el Lema (15 mín.)
Precs i preguntes (5 mín.)

Hall d'entrada de la Universitat al FSCat2010
Hall d’entrada de la Universitat al FSCat2010

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*