Més de 60 tallers inscrits al FSCat2014. Allarguem termini d’inscripció fins el 12 de març

Aquesta setmana finalitzava el termini d’inscripció de tallers al Fòrum Social. Amb un gran èxit, hem assolit el nombre de 60 tallers. Ja podeu donar un cop d’ull a les propostes que han sortit. Tot i això, com moltes persones ens han dit que per problemes no havien pogut inscriure’l, allarguem el període fins el dimecres 12 de març.

Això permetrà també anar treballant les confluències, que ens han d’ajudar aconseguir l’objectiu del Fòrum: ser paraigües de totes les lluites i iniciatives que s’estan duent a terme a Catalunya.

Encetem un nou apartat a la web. L’apartat de comissions, que ens ajudarà a organitzar-nos i seguir treballant de cara a la construcció d’aquest Fòrum. Si vols participar en alguna d’elles, donar un cop de mà, o tan sols ser voluntari durant els dies del Fòrum: 11, 12 i 13 d’abril, no dubtis a consultar-la i escriure a info@forumsocialcatala.cat

Ja hem penjat l’acta de l’assemblea del passat 5 de març a l’apartat Procés del FSCat2014. Hi trobareu també annex el programa definitiu del Fòrum i la llista de tallers i adherits fins al moment.

DSC06321

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *