El programa definitiu del FSCat2014, aquesta setmana amb “La Directa”

A partir d’avui dimecres 2 d’abril, podeu adquirir amb el Setmanari La Directa, un suplement de 8 pàgines sobre el Fòum Social Català 2014. En aquest hi trobareu el programa definitiu i detallat del Fòrum amb tots els seus tallers i descripcions, i algunes entrevistes molt interessants. I en la portada, “l’altermundista” póster d’aquest any.

Us animem a anar tots al quiosc i a comprar l’exemplar especial d’aquesta setmana, també trobareu l’arxiu a nivell digital aquí per a que tothom se’l pugui decarregar.

Us recordem que avui dimecres dia 2 d’abril, hi ha la darrera assemblea del Fòrum abans del seu inici l’11 d’abril. Totes aquelles entitats adherides així com persones interessades en ajudar en la organització, esteu cridades a assistir-hi. A les 19h al carrer Tàpies 1-3 de Barcelona.

La_Directa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *