Segona jornada del FSCat, 72 tallers i més de 1.000 participants

Avui ha tingut lloc la segona jornada del Fòrum. Jornada central amb més de 72 tallers organitzats. Han participat més de 1.000 persones en les diferents propostes. Espais com el bar o la fira autogestionada han estat punt de trobada de molts activistes, militants, simpatitzants, curiosos de casa nostra.

També els mitjans s’han fet ressò. Entre ells l’equip del Solidaris de Catalunya Radio que han decidit fer el programa des del Fòrum. Podeu escoltar tot el programa sencer en aquest enllaç.

Notícia del Fòrum a BTV i entrevista a Jordi Calvo:

També al Telenotícies Migdia de TV3 s’han fet ressò del Fòrum Social Català, parant atenció a un parell de propostes que es presentaven en el marc del Fòrum: Mapa del consum responsable a Catalunya, i Plataforma Multireferèndum: una macroconsulta d’interès públic:

Us deixem també algunes fotografies de la jornada:

This slideshow requires JavaScript.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *