Últim dia per registrar-se al Fòrum Social Mundial a Tunísia

Avui, 10 de febrer és l’últim dia per enregistrar tant una entitat com un taller al Fòrum Social Mundial (FSM2015) que es celebrarà del 24 al 28 de març de 2015.  També s’ha posat ja en marxa la fase d’aglutinament d’activitats per la qual les organitzacions es posen en contacte per juntar activitats similars.

Des del Fòrum Social Català s’esta coordinant un grup de persones per a parlar de l’FSM2015. Pel moment, en les últimes trobades s’ha acordat que seria molt interessant que les entitats catalanes que participaran al FSM2015 puguin fer una activitat en comú. També s’ha partlat, tot i que encara s’ha de confirmar, de fer una connexió on-line per participar des d’aquí en alguna de les activitats que les entitats catalanes organitzaran a Tunísia.

Allò que més suport ha rebut ha estat la idea de que després del Fòrum, es valori la possibilitat de fer una reunió de l’FSCat per tirar les lliçons de l’FSM2015 i veure com l’FSCat pot – o no – continuar sent un espai d’articulació Local-global i com es pot articular aquest espai amb els molts escenaris de confluència i les moltes lluites que es donen a Catalunya en aquest moment.

Si tens qualsevol dubte o vols participar d’aquest grup de treball sobre el Fòrum Social Mundial, escriu a info_fscat@pangea.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*