Organització

L’organització del FSCat 2010 està estructurada en quatre comissions que es reuneixen periòdicament per tractar els temes i qüestions que posteriorment s’exposen, es debaten i s’aproven en les assemblees generals que es celebren un cop al mes a la seu de Justícia i Pau (C/Rivadeneyra 6, 3er). Si vols consultar les actes de les assemblees que s’han celebrat fins ara, aquestes es troben a l’apartat “materials”. I si vols tenir més informació d’allò que es parla a cadascuna de les comissions, la pots trobar entrant als següents links corresponents:

Comissió blog-web i comunicació

Comissió logística i finances

Comissió de programa

Comissió territori i extensió

 

Comissió blog-web i comunicació

A la comissió de comunicació ens encarreguem tant de gestionar l’eina del blog-web com de detectar i donar resposta a les necessitats comunicatives que presenta un esdeveniment com és el Fòrum Social Català. Tots aquells que, d’una o altra forma, vulguin afegir-se a la comissió i col·laborar en les tasques de comunicació i difusió de l’event seran molt benvinguts i poden posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el següent e-mail: premsa@forumsocialcatala.cat

 

Comissió logística i finances

A la comissió de logística i finances ens encarreguem dels aspectes logístics per portar a terme el Forum Social Català. Temes com el lloc on es celebrarà, la logistica dels espais on es realitzaran els seminaris i actes, l’organització dels espais per la fira d’entitats, les exposicions que les entitats volguin exposar, el bar, etc. I també portem a terme la gestió de les adhesions i el control de la despesa… Per posar-te en contacte amb nosaltres, envia’ns un mail a finances@forumsocialcatala.cat. Necessitem més gent per continuar amb la nostra feina, ajuda’ns! I si et vols adherir al FSCat, segueix els passos que s’indiquen a la secció d’adhesions.

 

Comissió de programa

Des de la Comissió de programa volem que tothom participi en l’elaboració del programa, per això vam decidir obrir un espai a Internet per tal de facilitar la tasca. Aquest espai és un “wiki”; un espai on vàries persones poden treballar sobre el mateix tema o article com per exemple, la wikipedia.

Aquest espai, per dir-ho d’alguna manera, consisteix en una pàgina on escriure les propostes. Aquí teniu l’adreça del wiki: http://fscat-comissiodeprograma.wikispaces.com.

També es poden fer arribar propostes enviant un e-mail a programa@forumsocialcatala.cat i si ja teniu propostes concretes de seminaris, tallers o d’altres activitats, les podeu introduir omplint i enviant el següent formulari on line

 

Comissió territori i extensió

Volem que el FSCat 2010 no sigui només el Fòrum Social a Barcelona, sinó també que es construeixi arreu del territori.

Per això, fem una crida a totes les persones que participem en el procés d’organització i vivència del FSCat 2010 (i també a totes les persones que encara no s’hagin apuntat i vulguin formar-ne part) per a què ens ajudeu en la difusió i l’extensió:

– Fent extensió territorial de forma presencial (en aquest cas necessitaríem que ens diguéssiu a quin territori i quina és la disponibilitat per poder-hi anar)

– Enviant-nos contactes de diferents territoris: moviments socials, entitats, grups informals, centres cívics… (com més contactes ens envieu millor!!)

– Formant part de la Comissió d’extensió (animeu-vos!!!!!)

Si voleu assistir a les properes reunions, o bé no podeu venir i preferiu enviar-nos la vostra informació perquè ens posem en contacte, podeu enviar-la a qualsevol d’aquestes dues direccions: laura.terradas@gmail.com o difusio@forumsocialcatala.cat

Esperem que participeu i/o ens envieu moltes propostes perquè puguem construir conjuntament un FSCat 2010 arreu del territori o almenys amb més extensió que el 2008.

Un pensament a “Organització”

  1. Retroenllaç: ORLANDO

Els comentaris estan tancats.

Un altre món és possible