Col·laboració econòmica

Per a garantir la independència del Fòrum Social Català hem optat per portar a terme les nostres activitats de forma autogestionada. Per a poder cobrir les despeses mínimes que es deriven del FSCat (manteniment d’espais, cartelleria i material) fem una crida a les persones, organitzacions, entitats i moviments adherides a participar amb una quota. En aquest sentit, hem establert una sèrie de barems en funció de la capacitat econòmica:

  • Organitzacions petites: 50 euros
  • Organitzacions mitjanes: 100 euros
  • Organitzacions grans: 200 euros

També convidem a aquelles persones individuals que puguin a fer una aportació orientativa de 20 euros

Si per alguna raó hi ha algun col·lectiu que no pot cobrir la quota mínima o té dificultats per fer efectiva una quantitat econòmica es pot posar en contacte amb nosaltres a info@forumsocialcatala.cat . Des del Fòrum Social Català no volem que la qüestió financera sigui un impediment perquè cap organització deixi de participar en el Fòrum Social Català.

Cal fer la vostra aportació al número de compte de la Caixa d’Enginyers:

ES69  3025  0001  1314  3350 6238

(les primeres 4 xifres són l’IBAN, obligatori a partir d’ara en qualsevol transferència)

Indiqueu clarament “Nom de l’entitat” (si es fa en nom d’un moviment o organització) o bé “Nom i cognoms” de la persona a l’assumpte (si es fa a títol individual). Per a qualsevol dubte envieu un correu a info@forumsocialcatala.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un altre món és possible